moederdag

Triotique & Maud Vanhauwaert - Klinken op Moederdag

Zondag 9 mei vanaf 11u

(Video blijft 48u beschikbaar)


Maak je (moeder)dag extra speciaal met deze combinatie van klassieke muziek en poëzie. 


Muziek van vrouwelijke componisten en een warme, vrouwelijke sound, dat is waar Triotique voor staat. Samen met dichteres Maud Vanhauwaert, die haar favoriete moederdagpoëzie voordraagt, verzorgen ze dit intieme en ultrapoëtische concert. 


Liederen van Cécile Chaminade, Nadia Boulanger en Lori Laitman; de sprookjesachtige muziek van Ravels ‘Shéhérazade’. De meeslepende stem van Maud Vanhauwaert. Om helemaal betoverd te worden.

 

Zondag 9 mei vanaf 11u kunt u genieten van de expressieve kunsten van deze vier dames, gezellig thuis vanuit je eigen woonkamer.

 

Zang: Frauke Elsen

Fluit: Elke Elsen

Piano: Margot Welleman

Poëzie: Maud Vanhauwaert


****

 

Maud Vanhauwaert schrijft en maakt. Voor haar poëziedebuut ‘Ik ben mogelijk’ (2011, uitgeverij Querido) kreeg ze de Vrouw Debuut Prijs, voor haar bundel ‘Wij zijn evenwijdig_’ (2014, Querido) de Hughues C. Pernathprijs en de Publieksprijs van de Herman De Coninck- wedstrijd. In haar werk zoekt ze naar speelse theatrale vormen om poëzie publiekelijk te maken. Met haar performances trad ze op, op radio en tv, in binnen- en buitenland, van opera tot schapenstal.