Algemene Info

 

< TERUG >

 

 

 

INFO

 

 

Bezetting Abigail Abraham (verteller)

Elke Elsen (fluit)

Frauke Elsen (hobo en engelse hoorn)

Margot Welleman (piano)

Tekst Gebaseerd op ‘De Chinese Nachtegaal’ van Hans Christian Andersen

Muziek Werken van o.a. Ravel, Stravinsky, Saint-Saëns, Saglietti, Delanoff en Rubtsov.

Duur Ca. 45 min

Doelgroep 5 tot 12 jaar

Lesmap Lesmap rond de voorstelling te verkrijgen

Prijs Op aanvraag (verschillende voorstellingen na elkaar mogelijk)

 

Contact Elke Elsen

0032 478 971343

info@triotique.be

 

 

 

Abigail Abraham

Verteller

Abigail Abraham studeerde in 2011 af aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, afdeling Musical. In 2011 speelde ze de kleutervoorstelling 'Wit is kleur' (Kollektief D&A) in een regie van Dirk De Keyzer en werden haar eerste grote televisierollen bekendgemaakt in de Eén-serie 'Thuis' en 'Crimi Clowns', een reeks van Luk Wyns. In 2013 acteerde ze in de muziektheatervoorstelling 'Song Of Songs – Hooglied' (In Vitro, met de steun van Troubleyn/Jan Fabre) met o.a. voorstellingen op de Operadagen Rotterdam 2013 en in Berlijn. Ze danste en choreografeerde ook voor het creatieve huis Maison Mademoiselle (2011-2013).

Abigail is al zes jaar zangeres bij de professionele afdeling van het Belgische koor Scala & The Kolacny Brothers, waarmee ze internationaal optreedt. Ze geeft ook ballet, musicaldansles en -workshops aan jongeren en volwassenen. Sinds 2014 vervult Abigail de rol van Jamila in de Ketnet-jeugdserie 'GoGoGo'. In 2016 speelt Abraham de muzikale voorstelling 'Waarom het kind in de Polenta kookt' (De Maan), in een regie van Stef De Paepe.

 

 

 

 

 

Triotique

Muziek

Triotique bestaat sinds 2013, na een ontmoeting in het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Zussen Elke en Frauke Elsen spelen van kleins af aan samen. Op hun zoektocht naar een unieke vorm van kamermuziek kwamen ze terecht bij pianiste Margot Welleman. Sinds hun debuut als jong ensemble speelde Triotique concerten in België en Nederland, was het te gast in het programma ‘Opium’ op NPO Radio 4 (NL), en te horen in ‘Boetiek Klassiek’ op Klara (BE).

In 2013 wonnen deze jonge muzikanten de ‘Prix Mathilde Horlait-Dapsens’ van het Conservatorium van Brussel en in 2015 werden ze finalisten van de ‘Fontys-Toonzaal Ensemblecontest’ in ’s Hertogenbosch. Ze werden gecoacht door o.a. Karel Schoofs, Yves Senden, Peter Verhoyen en Luc Nielandt.

Meer info op www.triotique.be