Album 3D

Triotique Fluit, Hobo & Piano

Album 3D

 

In de zomer van 2018 bestaat Triotique 5 jaar, en daar willen we iets bijzonders voor doen. De voorbije jaren van intensief samen musiceren waren erg kostbaar en we realiseerden ons dat we dat willen koesteren en nog verder uitbreiden. Daarom gingen we een nieuwe uitdaging aan: een eerste CD opnemen en uitbrengen, met voornamelijk stukken die speciaal voor ons werden geschreven!

 

 

 

Thema

We wilden een sterk, persoonlijk thema voor dit ambitieuze project, en we vonden het in: 3D.

3D: alles wat ontstaat wanneer drie persoonlijkheden, drie instrumenten, drie dames samenkomen. Maar ook nieuwe concertvormen met een ruimtelijke invalshoek. We zetten ten volle in op de klassieke muziek van de toekomst.

 

Composities

6 componisten schreven een stuk voor ons.

Klik op de naam voor meer info over de componist of compositie

 

 

 

Opnames

Lekker afgelegen in het Pajottenland vonden we een inspirerende locatie voor onze eerste CD-opname: B&B Rosario. Margot was meteen verliefd op de piano en Elke en Frauke op de akoestiek... Dat belooft!

De jonge, veelbelovende Korneel Bernolet zal ons begeleiden als opnameleider. Hij kreeg de laatste tijd veel lovende recensies over zijn opnames.

 

 

 

Crowdfunding

Om de kosten van de CD-opname, locatie, persing, ... te drukken, hebben we nog wat financiële steun nodig. Deze proberen we te bekomen via een crowdfundingcampagne waar u de CD in voorverkoop kunt kopen, tickets voor CD-voorstellingen kunt reserveren, een concert kunt boeken, een 3D-brilletje kunt aanschaffen om onze speciale 3D-boodschap te ontcijferen, handgemaakte hoborietjes kunt kopen, uw naam kunt laten verschijnen op onze website of in het CD-boekje...

Neem zeker eens een kijkje: Crowdfunding

Copyright Triotique, juni 2018